Daaaar gaaaat ze….

Het had wat voeten in de aarde maar met gemengde gevoelens is de communicatiemast vandaag naar beneden gehaald. Ze was al jaren ontheven van dienst maar nu siert ze ook het landschap niet meer. De mast gaan we wel behouden, er zijn diverse ideeën hoe we de delen van ieder 3 meter lang kunnen hergebruiken. Visavis tuinontwerpers staat momenteel op 1 met het idee om er een palissade in het bos van te maken. Stefan staat op 2 om van één deel een lamp boven de eettafel te maken. Vooralsnog was het een spektakel om te zien hoe professionele mensen vakkundig de delen losmaakten en naar beneden lieten zakken.

En Thygo heeft met de drone prachtige filmpjes gemaakt.

Het weer was perfect voor deze klus! Zonnetje en nauwelijks wind. Op zo’n dag verlang je gewoon naar werk als dit. Maar dit weer hebben ze niet altijd….

Wat zouden we zonder koffie moeten! Een goeie bak hete koffie en dan kun je de wereld weer aan.