Homebase

De kippen en wij beginnen onze draai te vinden met elkaar. Ze hebben inmiddels een nachthok en een ren. We hebben een diepte investering gedaan in een hok wat bloedluis werend is. Het is gerecycled plastic. Wij dachten nog een heel groot hok nodig te hebben met 6 nesthokken voor “onze” 6 hennen, maar dat is een beginnersfout. Per 3 hennen mag je 1 nesthok rekenen. Ze moesten even wennen aan de graanautomaat maar dat hadden ze toch wel snel door. Tja, eten he, dat doet veel. Nu is slapen in het nachthok nog een uitdaging. Eén hen heeft het door en brengt daar de nacht door maar de rest zit nog in en op de houtril. We geven het maar even de tijd. Als het weer verandert komen ze vast op het idee om lekker droog op een mooie stok te zitten. Al met al is dit nog wel een tijdelijke situatie, later verhuizen ze nog een keer als de woning klaar is. Eitjes leggen lukt ook al, reeds 2 exemplaren zijn we rijk!