Nieuwe vintage aanwinst

Kijk eens wat een prachtig exemplaar keuken-slash-barkast. Een uniek exemplaar als je het mij vraagt. Heel erg leuk om zoiets dan in een kringloopwinkel te vinden! Er zitten nog voorraad bakjes in. Zoals in de sixties van plastic en ze zijn nog heel en compleet. Er hangt ook nog een kruidenwijzer is, die laat ik ook gewoon lekker zitten. Het kastje links onderin is helemaal speciaal, daar zitten onderdelen van een koelkast in zoals een flessenhouder en een vriesvakje. Bijzonder want het is niet aangesloten en sluit helemaal niet luchtdicht af want het is tenslotte een keukenkast. Maar goed, wel grappig gedaan. En onder de bovenkastjes zit een doorschijnend relief paneel waar lampjes achter zitten. Dat krijgen we nog werkend!

In de kantine heeft ie zijn plek denk ik wel gevonden maar wie weet komen we gaandeweg nog tot een ander inzicht.